Inchirieri Utilaje

Servicii complete

Assa Steel vă pune la dispoziție o gamă largă de utilaje de ultima generație cu care vă puteți executa lucrările în cel mai scurt timp și cel mai important, în siguranță.

Utilajele noastre se pot închiria la cerere de către dumneavoastră pentru proiectele personale la doar un apel distanță.

Despre serviciu pe scurt

Personalul Assa Steel Structures este format din oameni experimentați, profesioniști, compania aflându-se într-o permanentă evoluție, în funcție de cerințele pieței. Pentru obținerea rezultatelor optime, compania reușește să îmbine tradiția cu noile tehnologii, oferind și consultanță în administrarea și încadrarea utilajelor închiriate ( buldozer, excavator, manitou, automacara ) conform fiecărei lucrări, în ceea ce privește timpul, energia utilizată și resursele implicate.

Firma mai pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă de utilaje necesare oricărui tip de proiect de construcții.

Managementul Assa Steel Structures  este flexibil și eficient, având capacitatea de a satisface orice cerință tehnică și de calitate a beneficiarilor companiei. Assa Steel respectă termenele limită și pune la dispoziție utilajele necesare cu cea mai mare promptitudine.

Solicitați cotație directă pentru utilaj: